Contract bedrijfsarts/arbodienst

         
Start de zelfinspectie

Bedrijfsarts; goed geregeld?

Een goede bedrijfsarts of arbodienst is onmisbaar in de zorg voor uw medewerkers. In het basiscontract dat u met bedrijfsartsen en arbodienstverleners afsluit, staat wat zij doen om preventie in uw organisatie op een professionele manier te regelen.

Met deze zelfinspectie checkt u of uw basiscontract aan de wettelijke eisen voldoet. En of uw organisatie zich houdt aan alle andere regels rond de bedrijfsarts. U kijkt naar uw organisatie zoals een inspecteur van de Inspectie SZW dat ook doet.

Hoe werkt het?

  • Dit onderwerp is verdeeld in hoofdvragen en detailvragen.
  • U beantwoord eerst de hoofdvragen. Die geven in grote lijnen de stand van zaken rond de bedrijfsarts in uw organisatie.
  • Zijn sommige onderdelen nog niet in orde? Dan krijgt u voor die onderdelen een lijst met detailvragen. U kunt hiermee bepalen wat al in orde is, en wat u nog moet regelen.
  • Het resultaat: een lijst met actiepunten. Deze lijst kunt u downloaden, printen of naar een collega mailen.

U kunt het invullen onderbreken. Na afronding van dit onderwerp kunt u de resultaten downloaden of naar uzelf mailen. Onderbreken kan ook: maak een bladwijzer voor de pagina waar u bent of voeg hem toe aan uw favorieten. Van daaruit kunt u de zelfinspectie weer opstarten.

Uw gegevens blijven geheim. Uw antwoorden zijn niet toegankelijk voor de Inspectie SZW.